Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss


Best på barn, best på service


Hos Krambua lever vi for kundane, og vårt hovudfokus er å yte den beste servicen vi kan for deg. Med velkjente merke og barneklede og -utstyr i høg kvalitet, skal vi alltid vere best på barnevarer.


Krambua starta som brukthandel i 1991, og har hatt ei stor utvikling i åra som har gått sidan da. Vi har følgt kundane sine ønske og etterspørsel, og har etter kvart vakse til å bli den største barne- utstyrsbutikken mellom Bergen og Ålesund.

No startar vi også endelig nettbutikk etter stor etterspørsel fra våre gode kunda.


Vi er opptekne av å alltid ha varene og merka som kundane våre etterspør, og vi legg vekt på inngåande produktkunnskap, gode tilbod og at du skal trivast her hos oss. Vi får mange flotte tilbakemeldingar frå kundane våre, som vi set svært stor pris på.


Hos oss finn du alle kvalitetsmerka du er ute etter, og vi følgjer med i konkurransebiletet slik at vi kan matche prisane du finn på resten av internett. Her finn du testvinnarane av barnevogner og bil- stolar, og vi veit kva produkt som passar behova du og dine barn har aller best.


Hos Krambua finn du klede og sko for barn frå 0 til 16 år, barneutstyr og gravid- og ammeklede. I vårt rikhaldige utval finn du ei rekke kjente merke. Dette er berre nokre av merka vi har i butikken: Memini, Miniature, Gullkorn, Lillelam, Hummel, Name it, Levi’s, Jack & Jones, Kids ONLY, Reima, Kattnakken, Kavat, Bisgaard, Melton, Emmaljunga, Britax, Stokke, Babyjogger og Cybex.


Åpningstider:


Mandag 10:00 - 16:30

Tirsdag 10:00 - 16:30

Onsdag 10:00 - 16:30

Torsdag 10:00 - 18:00

Fredag 10:00 - 16:30

Lørdag 10:00 - 15:00


Husk at nettbutikken er alltid åpenKontaktinformasjon :

Krambua Barneutstyr og Klær

Leirongane 2, 6770 Nordfjordeid

Tlfnr : 97307387

Mailadresse :

krambua.nettbutikk@gmail.com

turid.krambua@gmail.com Velkomen til ein hyggeleg handel!