Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Britax Kidfix III S

BRITAX

Britax Kidfix III S er et tilskudd i den populære og vellykkede KIDFIX-serien. Nytt design og et lengre seteområde sikrer mer komfort for både små og større barn. Stolen kombinerer Britax sin anerkjente SICT og SecureGuard for utmerket beskyttelse og sikrer at barn fra 3,5 til 12 år/15-36 kg er trygge og komfortable.

NOK 1995,-

Førpris 3495,-

Beskrivelse

     

Kidfix III S er utformet for å være den mest komfortable høyryggede beltestolen på markedet med utmerket ergonomisk design som gir bedre komfort, selv på lengre reiser.

Det store sitteområdet og den V-formede seteryggen, gjør at setet vokser perfekt med barnet ditt – og gir alltid best mulig støtte, uavhengig av barnets størrelse. Kidfix III S er basert på Britax sin prisbelønte KIDFIX-serie og har enestående sikkerhetsfunksjoner.

Den bransjeledende SecureGuard bidrar til å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets bekken, mens SICT gir overlegen beskyttelse ved sidekollisjoner. Det hele kombineres med de store sidevingene for å gi barnet beskyttelse på alle kanter. Kidfix III S er designet, utviklet og produsert i Tyskland, og sikrer at barnet kan reise, ikke bare på en sikker måte, men også med stil.

 

Produktegenskaper:

- Dette høyryggede setet beskytter barnet ditt på 3 ulike måter; seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

- For å gi maksimal komfort selv for høyere barn er seteområdet ca. 20% større enn på tilsvarende modeller. Forbedret form og ekstra myk polstring gir en komfortabel og ergonomisk sittestilling på lengre turer.

- SecureGuard bidrar til å beskytte barnets sårbare mageregion med å legge til et ekstra (fjerde) kontaktpunkt til et 3-punktsbelte. SecureGuard holder hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets hoftekam, dette bidrar til å redusere kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35%*, og samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under bilturen.

- XPpad er inkludert. Selv om du planlegger godt og kjører forsiktig, kan du aldri forberede deg på en kollisjon. For å beskytte barnets følsomme nakkeområde ved en frontkollisjon, har Britax Römer utviklet en støtdempende skumpute. Den hindrer at barnets hake slår inn i brystet og absorberer opptil 30 % * av energien. Rykkvis fremoverbevegelse av hodet reduseres og nakken beskyttes. Samtidig gir den ekstra polstring rundt kantene på setebeltet.

- SICT gir en overlegen beskyttelse av barnet ditt i en eventuell sidekollisjon, den reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og setet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilsetet som er nærmest døren for å dra nytte av beskyttelsen.

- Hodestøtten er designet spesielt for eldre barn, når du bruker 3-punkts sikkerhetsbelte for å sikre dem i bilsetet. Den kan enkelt justeres til den riktige posisjonen, rett over barnets skuldre, med en hånd, til og med mens de sitter i setet. Hodestøtten er i tillegg ergonomisk designet til å støtte ditt barns hode når det sovner.

- Den V-formede ryggstøtten er designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. I tillegg justeres ryggstøtten automatisk for å tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen og barnets posisjon blir komfortabel.

- Trekket på stolen kan enkelt tas av og vaskes i maskin. 

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 67-85x54x43 cm.

- Produktvekt: 8 kg.

- 15-36 kg.

- R44 group 2/3 godkjent.

- Beltemontert.

- Kan festes med ISOfix-festepunkt, dette sikrer en fast og sikker forbindelse mellom barnesetet og bilen, selv når barnet ikke sitter i setet.

 

*Britax Römer interne tester med en Q6-dukke, som representerer en gjennomsnittelig 6-åring.Se også
Tilbud
MAXI COSI MORION I-SIZE

MAXI COSI MORION I-SIZE BASIC BLACK, MAXI COSI MORION I-SIZE BASIC BLUE, MAXI COSI MORION ...

CYBEX Solution G i-Fix

CYBEX Solution G i-Fix Deep Black, CYBEX Solution G i-Fix Soho Grey, CYBEX Solution G i-Fi...