Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Britax Max-Way Plus

BRITAX

Max-Way Plus gjør det mulig å reise bakovervendt fra 9 - 25 kg, den sikreste måten. Max-Way Plus har i tillegg avansert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT) som kan justeres for bruk på den siden nærmest døren. Den fleksible stolryggen med flere posisjoner og den justerbare selen gjør det mulig å tilpasse setet etter hvert som barnet vokser. Den brede nakkestøtten og myke polstringen sikrer komfort. En kompakt bilstol som gir bedre plass til de andre passasjerene.

NOK 2495,-

Førpris 3995,-

Beskrivelse

     

Britax Max-Way Plus monteres bakovervendt og gir økt beskyttelse for alle barn fra ca. 9 mnd. og opp til 6 års alder (9 - 25 kg). Barnet sitter sikrer enn i en framovervendt bilstol og ved en eventuell frontkollisjon presses barnets kropp mot stolen, dette innebærer mindre belastning på nakke og hals og en minsket risk for skader. Max-Way Plus kommer med SICT for beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Takket være de dype og mykt polstrede sidevinger i tillegg til SICT, er ditt barn beskyttet fra hode til hofte i tilfelle sidekollisjon. Dette sikrer ditt barn en komfortabel og sikker reise og du kan nyte turen uten bekymringer

 

Produktegenskaper:

- Bakovervendt lenger - bakovervendte bilseter tilbyr den beste beskyttelsen i tilfelle en frontkollisjon, den type ulykke som skjer oftest på veien.

- SICT gir en overlegen beskyttelse av ditt barn i en eventuell sidekollisjon. SICT reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og setet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilstolen som er nærmeste døra.

- Mykt polstrede sidevinger fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra en sidekollisjon.

- 5-punkts sikkerhetssele, fordeler støt ved en eventuell kollisjon utover 5-punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og et ved selespennet mellom bein.

- Den polstrede nakkestøtten og sikkerhetsselen er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at det kan gjøres med en hånd. Fr du sikrer barnet med sikkerhetsselen, må nakkestøtten være i riktig posisjon, rett over barnets skuldre.

- Flere tilbakelente posisjoner som er viktig for en komfortabel reise, enkelt å justere.

- Praktisk avtakbart og vaskbart trekk, det blir fort gris med mat og drikke i setet.

 

Produktspesifikasjoner:

- Bakovervendt montering 9-25 kg.

- Dimensjoner (HxBxD): 64x45x64 cm.

- Produktvekt: 7 kg.Se også
Tilbud
BRITAX DUALFIX M i-SIZE ZS V22

BRITAX DUALFIX M i-SIZE ZS V22 INDIGO BLUE, BRITAX DUALFIX M i-SIZE ZS V22 SPACE BLACK, BR...

-20%
BESAFE STRETCH

BESAFE STRETCH Fresh Black Cab

MAXI COSI PEARL 360

MAXI COSI PEARL 360 Authentic Black

-20%
BESAFE iZi TWIST i-SIZE

BESAFE iZi TWIST i-SIZE Fresh Black Cab

-20%
BESAFE iZi MODULAR X1 i-SIZE

BESAFE iZi MODULAR X1 i-SIZE anthracite mesh

BRITAX DUALFIX iSENSE

BRITAX DUALFIX iSENSE Space Black

Axkid One i-size

Axkid One i-size TAR / BLACK